Lesbisch Sexverhalen te lezen op Gratisverhalen.nl - De Leukste verhalen zie je hier het eerst!

Pagina:  1 Door een stom misverstand was ik veel vroeger thuis dan verwacht. Ik draaide het hof op en zag de auto staan van Katrien, een vriendin van m'n vrouw. Ik ging binnen maar niemand te zien, ook in de tuin niet. Ik hoorde boven een geluid en ging de trap... Door een stom misverstand was ik veel vroeger thuis dan verwacht. Ik draaide het hof op en zag de auto staan van Katrien, een vriendin van m'n vrouw. Ik ging binnen maar niemand te zien, ook in de tuin niet. Ik hoorde boven een geluid en ging de trap...

Lees dit gratis sex verhaal Lesbisch verhaal verder!Een beetje knorrig graaft Mariko de telefoon onder haar dekbed vandaan. Met halfdichte ogen werpt ze een blik op de wekker: half 10. Okay, niet schandalig vroeg, maar wie SMSt er nou zo vroeg op de ochtend. En dat op een zondag. Ze kennen haar toch!
... Een beetje knorrig graaft Mariko de telefoon onder haar dekbed vandaan. Met halfdichte ogen werpt ze een blik op de wekker: half 10. Okay, niet schandalig vroeg, maar wie SMSt er nou zo vroeg op de ochtend. En dat op een zondag. Ze kennen haar toch!
...

Lees dit gratis sex verhaal Lesbisch verhaal verder!
Pagina:  1