Mijn geile buurvrouw : Dierensex sexverhalen

Het Dierensex sexverhaal : Mijn geile buurvrouw


Vanuit mijn raam zag ik mijn buurvrouw in de tuin liggen op haar lange ligbed en ze had alleen een string aan. Ze lag topless van de zon te genieten en ze was al lekker bruin. Haar grote borsten met dikke tepels lagen plat op haar borst. Wat een geil gezicht was dat en ik voelde me opgewonden raken. Ik ging met mijn hand naar het kruis van mijn eigen bikinislipje en kneep door de stof in mijn schaamlippen. Ik kon haar vanuit mijn slaapkamerraam zien en ik zakte door mijn knieën, zodat ik zelf niet echt zichtbaar was voor haar. Terwijl ik mijn benen uit elkaar deed, zat ik haar eigenlijk gewoon stiekem te begluren.

Haar rechterarm lag naast het bed en bewoog in een regelmaat die ik niet thuis kon brengen. Ze lag met haar ogen dicht en plots zag ik hoe zij zichzelf langs haar kruisje begon te vingeren. Wat gebeurt daar nou, ze durft wel, dacht ik. De vingers van haar linkerhand begonnen driftig diep te vingeren, ik zag hoe zij twee vingers diep in haar poes liet gaan. Ik kon zien dat haar ademhaling begon te versnellen want haar grote borsten gingen steeds sneller op en neer. Ik zag hoe zij met haar lichaam omhoog kwam en duidelijk een orgasme kreeg.

Haar rechterarm kwam nu ook tevoorschijn en zij bracht haar dichtgevouwen hand naar haar mond. Ze ging weer achterover op het bed liggen en ik zag hoe zij haar hand zo opende, zodat er een kleverige vloeistof in haar mond kon lopen. Met grote verbazing zag ik hoe het vocht in haar hand eraf droop en in haar mond liep. Vervolgens likte zij de rest van haar hand en vingers af. Ondertussen is ze nog steeds driftig in haar kutje aan het vingeren en weer veert ze omhoog voor een volgend orgasme. Terwijl haar tweede klimaks wegebt, zakt ze voldaan weer achterover en zag ik hoe ze een diepe zucht slaakt. Dan komen haar twee glimmende vingers tevoorschijn die zij ook nog even aflikt.

Wat heeft ze nou van haar andere hand en vingers afgelikt, vraag ik me af, terwijl mijn vingers ook nog bezig zijn. De hele tijd dat ik haar bekeken heb, heb ik mezelf ook heerlijk verwend. Dan met een of met twee vingers in mijn natte spleetje. Ineens doemt aan haar rechterkant een enorme hond op die op zijn poten gaat staan en hoog boven haar uittoornt. Meteen wordt mij alles duidelijk, door deze verassing kom ik nu tot een ongeremd orgasme en stoot wild in mijn poesje. Zwaar hijgend jaag ik een storm door mijn half naakte lichaam. Vol bewondering kijk ik naar het bakbeest en zag zijn grote kop. Ik herkende het beest als een dog en dan valt ook zijn rode knots op die tussen zijn achterpoten staat. Wat een geile buurvrouw, ik wist niet dat zij een hond had en had dit nooit van haar verwacht.

Wat er dan gebeurd is helemaal ongekend, want de buurvrouw staat op en keek in mijn richting en wenkt mij. Ik zag hoe ze in mijn richting keek en oogcontact zoekt, zij wijst naar mij en maakt een gebaar van kom hierheen. Verbaasd ga ik staan en gebaar, bedoel je mij? Ja, zag ik haar knikken. Ik voel me betrapt, ik had nooit verwacht dat zij mij had gezien, laat staan dat ik het zelf in de gaten had. Ik sta nog steeds aan de grond genageld en bedenk wat ik moet doen. Om mij over de streep te trekken trekt de buurvrouw haar slipje opzij. Ik zag hoe de hond er aan rook om vervolgens met zijn grote lap tong over haar kale poes te lebberen. Wild begin ik te knikken van, ik kom eraan. Snel trek ik en dun jurkje over mijn hoofd en spoed me naar het huis waar ik zo meteen een geile middag ga beleven.

Op het moment dat ik mijn vinger aan de bel wil doen zwaait de deur al open. Daar staat een bloedgeile buurvrouw met haar tieten bloot in de deuropening. Met een vriendelijke opgewonden stem begroet de buurvrouw me alsof dit een dagelijkse gewoonte is, alsof we elkaar al jaren kennen. “Hai, ik ben Bibi en ik had je al gezien en ongeduldig trekt ze me snel de gang in en sluit de deur. Voordat ik wat terug kon zeggen duwde ze haar mond op de mijne en we begonnen een opwindend tongspel. Ik proefde de smaak van het hondensperma wat ze even ervoor nog had afgelikt van haar hand. Ik voelde hoe haar handen overal over mijn lichaam gaan en mijn jurkje is ook al zo los en valt langs mijn lichaam op de grond. Ik heb inmiddels haar bikinislipje losgemaakt door de strikjes aan de zijkant los te maken. Mijn vingers graaien ook in haar kale doos en ik glijd met 2 vingers haar kletsnatte grotje in.

“Ben je al klaargekomen, toen je me aan het begluren was”, vraagt ze met een zwoele stem. “Uh, ja wat dacht jij dan, het was zo geil en opwindend om je bezig te zien en toen de hond tevoorschijn kwam, barste het bij mij ook los”. “Heb jij je al eens door een hond laten nemen”? “Ja, ik heb al ervaring met honden”. “Ik vind het vreselijk lekker om zo’n pik in je te voelen stoten en die je dan ook nog eens volspuit”. Met zachte dwang ben ik inmiddels op de trap aanbelandt en ze duwt me zacht achterover zodat ik op een tree kom te zitten. Automatisch spreid ik mijn dijen zo wijd mogelijk en “oh jaa, dat is waar ook ik heet Katie”, hijg ik. Bibi komt naar voren en duwt haar hoofd in mijn kruis en ook zij snuift nu aan de stof. Met een vlugge beweging trekt ze het kruisje opzij en ik voel hoe ze haar tong door mijn natte lippen laat gaan. Ik hoor haar slurpen, ze likt al het kutvocht in haar mond en slikt het allemaal door.

Het volgende moment voel ik iets ribbeligs en diks tussen mijn schaamlippen schuiven en hoe Bibi mijn klit begint te bewerken met haar tong. Wat het is merk ik even later als ik tussen mijn benen kijk, het blijkt een handvat van een paraplu te zijn. “Ooooh, maak me klaar met je rappe tong en die dikke pook in mijn kut”, hijg ik. Ik voel hoe ze het tempo opvoert en me naar een volgende klimaks werkt. Zwaar kreunend van genot hijg ik: “Kom hier met je kut, ik wil je ook proeven”, gil ik bijna hysterisch. Terwijl het handvat zacht uit mijn lichaam glijdt, komt zij een paar treden hoger en zakt door haar knieën.

Wijdbeens staat ze boven me en ik zag hoe haar kale pruim naar mijn gezicht zakte. Ik strekte mijn armen uit om haar billen te ondersteunen met mijn handen en daar komt haar natte flamoes naar mijn mond toe. Ik steek mijn tong uit en proef haar sappen. Ik dring zo diep mogelijk met mijn tong in haar gladde pruim en proef nu ook haar jus. Ik friemel zolang met mijn duim, zodat ik die door haar sluitspier kan duwen en ik duim haar zo diep mogelijk. Nu steunt ze eigenlijk alleen maar op mijn duim en één hand, zo slurp ik haar kutje leeg en begint ze zwaar hijgend tot een klimaks te komen. “Ga nu op je knieën zitten op de tree”,
”nu is het mijn beurt om die dikke knots van de paraplu in je scheur te duwen”. Na hem een paar keer heen en weer gehaald te hebben drijf ik het handvat even later in haar anus en weet ze niet meer waar ze het zoeken moet. “Ja, jaa”, hijgt ze, “stop hem in mijn kont en pomp hem heen en weer”. Zelf vingert ze zich in haar kut en vingert haar klit. Ook door deze penetratie wordt ze weer naar een orgasme geragd door mij en ik zag hoe er dikke druppels kutvocht uit haar schede lekken op de traptreden.

“Kom ik wil nu die dikke lange pook van de dog wel eens in me voelen”, hijg ik Bibi toe. “Wil je hem meteen in je anus of wil je hem eerst lekker zuigen”. ”Ja, laten we hem eerst een tijdje pijpen”, dat zal ie wel lekker vinden twee natte tongen aan zijn pik”. Snel gaan we de woonkamer in waar de dog meteen opstaat omdat hij onze kutjes al rook. We zitten op onze knieën en duwen hem op zijn zij en vallen meteen aan. Onze twee tongen beginnen aan zijn enorme rode stengel te likken en te zuigen. Wat een geraffineerd tongenspel, we halen zijn ballen ook uit de behaarde schacht. Bibi zegt, “ we gaan op onze knieën zitten, dan zien we wel wie hij als eerste bespringt”. Met onze bovenlichamen op de bank, draaien we verleidelijk met onze billen. Als hij even heeft gesnuffeld en gelikt bespringt hij Bibi als eerste en heeft geen moeite om zijn pook in haar door te stoten. Ik kruip onder haar door naar haar kruis en zag daar die super lul in en uit gaan. Ik begin Bibi te beffen en raak hierbij ook de hondenpik met mijn tong. “Ooooh, hijgt Bibi wat stoot hij weer heerlijk in me door”. Ik slurp steeds het kutvocht van Bibi wat aan de doggenpik kleeft eraf.

“Kom nu moet jij eraan geloven Katie, hij moet jou eerst volpompen”. Ik ga ook weer voorover zitten en Bibi komt onder hem uit en duwt hem naar mij toe. Ze pakt die enorme stalen paal en duwt hem tegen mijn kutlippen, weer zonder moeite neemt deze dog het geile teefje wat zich heeft aangeboden. Ik voel zijn hondengeslacht diep in mijn schede doordringen en voor mij is er dan al geen houden meer aan. Het wordt een langgerekte klimaks. Bibi gaat maximaal gespreid voor me op de bank zitten zodat ik de “open wond” tussen haar benen kan uitslurpen. Ik stoot ook nog even 2 vingers door haar sluitspier en ook zij is niet meer te houden. Het wordt een beweging van vlees die aan elkaar is geregen.

Op het moment dat het voor de dog ook teveel wordt, krijg ik ineens een zwarte vlek voor me alsof ik even van de wereld ben. Ik realiseer me dat er nu een hond, in mij ejaculeert en me als zijn teefje beschouwt. Keiharde stralen sperma voel ik in mij gespritst worden, diep in mijn vrouwelijkheid. Zijn pik begint op te zwellen en sluit zo mijn binnenste af. Hij wil er zeker zijn dat zijn sperma niet uit het teefje loopt. Bibi kruipt nu onder me en zuigt zich vast aan mijn mossel en likt aan mijn zeer gevoelige klit. Als de hond na een paar minuten weer los is, trekt ze mijn kutje zover mogelijk open. Ik begin te persen omdat ik begrijp wat ze wil.

Ik voel een wilde tong door mijn spleet gaan. Snel draai ik me nu ook om, in 69 positie begin ik haar natte flamoes opnieuw te verwennen. De dog is in zijn grote mand gaan liggen en ik zag nog net hoe hij een druppel van zijn rode pik aflikte. Een rilling ging door me heen, als Bibi zegt, “binnenkort gaan we het uitbreidden, maar dat zul je nog wel merken”. Het volgende moment worden we weer overvallen door ons geile orgasme en druipen we elkaars mondje weer vol met ons vocht. Volbewondering voor elkaar en met een rood aangelopen gezicht neem ik zoenend afscheid van mijn nieuwe vriendin. Je hoort nog van me, hijgt Bibi in mijn oor.

Wat een geil avontuur, ik kan niet wachten tot de volgende gelegenheid.7,8 (totaal 112 stemmen)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Title van dit sex verhaal is: Mijn geile buurvrouw : Dierensex Sexverhalen


<<< Terug naar vorige pagina