Mijn nichtje en zus zijn geen maagd meer : Familiesex sexverhalen

Het Familiesex sexverhaal : Mijn nichtje en zus zijn geen maagd meer


Gisteren ging ik naar de verjaardag van mijn tante. Mijn nicht zou er ook zijn en omdat ik al van jongs af aan een goede band met haar heb verheugde ik mij er erg op. Toen we binnenkwamen zag ik haar eerst niet en dat vond ik erg jammer. Gelukkig kwam ze al snel binnen. Ze had nog even snel gedoucht. Ze begon meteen van iedereen de felicitaties in ontvangst te nemen en ik was als laatste aan de beurt. Ik gaf haar drie zoenen en gluurde stiekem even naar haar mooie borsten, zonder dat zij dit door had natuurlijk. We gingen even ergens in een hoekje zitten om rustig te kunnen praten. Dit deden we eigenlijk altijd op verjaardagen. Maar het gespreksonderwerp was wel anders dan gewoonlijk! Ze begon met vertellen dat het uit was tussen haar en haar vriendje en ik zei dat dat niet leuk moest zijn voor haar. Ze zei dat het haar allemaal niet zoveel kon schelen, maar dat ze de sex wel heel erg miste.

Ik reageerde een beetje verbaasd, want zulke dingen vertelden wij elkaar eigenlijk nooit. Ze schoof een beetje naar mij toe en vroeg of ik weleens over haar gefantaseerd had. Ik antwoorde eerlijk dat ik dit inderdaad af en toe gedaan had. Toen vroeg ze of ik haar niet even kon bevredigen, want door het zelf te doen kreeg ze toch niet de voldoening die ze gewend was. Ik vroeg of het echt geen geintje was, want zoiets geloofde ik toch echt niet en daarbij komt dat ik nog maagd was. Maar ze zei van niet en ze beloofde dat ze me het zou bewijzen. Ik zei 'ok, bewijs het me maar dan' en ze drukte haar zachte mond op de mijne. Ze duwde haar tong bij mij naar binnen en er volgde een lange tongzoen. Ik wist zeker dat ze dit nooit als grapje zou doen en ik zei dat ik haar geloofde. Gelukkig had niemand anders ons zien zoenen, want dan zou de rest van het verhaal er waarschijnlijk helemaal niet zijn geweest!

Ze nam me mee naar boven naar de slaapkamer van haar ouders en ze vroeg of ik het echt wilde doen. Ik zei 'ja' en ik zei dat ze op haar rug op het bed moest gaan liggen. Ze deed dit meteen en ik zag dat ze met één hand in haar broekje verdween. Ik wilde haar echter van begin tot eind zelf verwennen en ik zei dus dat ze met haar armen wijd moest gaan liggen. Een beetje teleurgesteld haalde ze haar hand uit haar slipje. Toen klom ik ook op het bed en ging ik tussen haar benen zitten. Ik boog naar voren en legde voorzichtig mijn handen op haar borsten. Ze voelden heerlijk zacht aan en toen ik er in kneep kreunde mijn lekkere nicht zacht. Langzaam begon ik haar vestje en truitje uit te trekken en daarna ook haar broekje. Zelf trok ik mijn trui en mijn broek ook uit, waardoor mijn nicht mijn enorme paal te zien kreeg. Uiteindelijk moest ook haar beha eraan geloven, waardoor ik haar volle tieten nog beter kon strelen. Ze was echt ontzettend geil en smeekte me om een tongzoen. Ik gaf haar een lekker lange natte zoen en likte vervolgens eerst haar nek, daarna haar tepels, haar borsten en haar buik. Toen ik bij haar slipje aankwam gaf ik een kusje op de witte stof, waar meteen een nat plekje verscheen.

Ik hield het zelf ook niet meer en trok snel haar slipje ook uit. Ze wilde er meteen een vinger in stoppen, maar ik hield haar tegen. Ik duwde mijn hoofd tussen haar benen en likte plagend aan haar opgezwollen klitje. Ze kreunde weer zachtjes en dit wond me zo op dat ik in één keer mijn hele tong bij haar naar binnen liet glijen. Ze schreeuwde het uit van genot en ze stootten haar heupen tegen mijn mond. Ze deed dit steeds sneller tot ze uiteindelijk haar tieten vastpakte en al knijpend klaarkwam. Ze vond het zó lekker dat haar kutsappen eruit liepen. Mijn stijve lul begon ondertussen aardig te knellen en ik trok mijn boxershort uit. Mijn nicht zag mijn opgezwollen pik en pakte het met twee handen vast. Langzaam begon ze mij af te trekken en steeds raakte ze even met het puntje van haar tong mijn eikel aan. Uiteindelijk nam ze mijn lul helemaal in haar mond. Ik pakte haar hoofd vast en bewoog haar steeds sneller heen en weer. Ik voelde dat ik bijna ging komen en zei dat ze op moest houden en op haar buik op het bed moest gaan liggen. Toen ze zo lag ging ik languit op haar liggen en stopte ik mijn stijve pik achterlangs in haar zeiknatte kutje. Ik stopte mijn handen onder haar tieten en begon eerst langzaam, maar steeds sneller mijn lul in haar kutje te stoten. Ik was duidelijk niet de enige die ervan genoot, want bij elke stoot hoorde ik een zacht gilletje. Na een tijdje zei ik dat ze weer op mocht staan en dat ze op handen en knieën op het bed moest gaan zitten, zodat ik haar op zijn hondjes kon neuken.

Ze vond dit een geil idee en ging zitten. Ik stopte mijn lul weer bij haar naar binnen en begon heerlijk te pompen. Ondertussen had ik haar tieten in mijn handen en kneep ik er hard in. Zelf masseerde ze met één hand haar clitje. Na een paar minuten voelde ik dat ze voor de tweede keer ging klaarkomen en ik besloot haar nog even flink hard te neuken. Mijn nicht had het niet meer en luid hijgend en kreunend kwam ze weer klaar. Ik ging nog heel even door tot ik zelf ook heerlijk klaarkwam en al mijn warme zaad in haar natte kutje spoot. Uitgeput vielen we op het bed neer en samen vielen we in slaap. Toen we na een half uurtje wakker werden gaf ik haar een lange tongzoen en we kleedden ons aan en gingen weer naar beneden. Iedereen bleek al weg te zijn, behalve mijn ouders en mijn zus. Ik at nog een stukje taart en zo'n twintig minuten later gingen we weer naar huis. Eenmaal thuis ging ik samen met mijn zus huiswerk maken.

Dit deden wel wel vaker, maar nu lachte ze af en toe heel raar als ik haar toevallig aankeek. Ik vroeg wat er was en ze zei op geheimzinnige toon dat ze nog even met mijn nicht had gepraat. Ik werd helemaal rood en ik wist eigenlijk niet wat ik moest zeggen. Gelukkig nam mijn zus het woord. Ze zei dat ze het hele verhaal gehoord had en dat het haar verbaasde dat ik zoiets gedaan had. Ik vroeg waarom dat haar verbaasde en ze antwoorde dat ze dacht dat ik helemaal niet zo met meisjes bezig was. Ik antwoorde zoiets van 'nou dus wel'. Toen vroeg ze opeens of ik zoiets ook met haar zou doen als ze het zou vragen. Ik vertelde haar dat ik dat niet wist, maar dat ze dat toch nooit zou vragen. 'Nee inderdaad' zei ze en een beetje opgelaten werkten we verder. Toen ik 's avonds mijn tanden wilde poetsen hoorde ik dat er iemand aan het douchen was. Ik hoopte stiekem dat het mijn zus was en ja hoor, daar stond ze met haar heerlijke lijf onder de douche. Ze schrok niet echt van me, want iedereen wandelt bij ons eigenlijk altijd zomaar binnen. Zonder opvallend naar haar te kijken poetste ik mijn tanden en wilde ik weer weggaan. Maar net voordat ik de deur achter mij dicht deed hoorde ik mijn zus iets roepen. Ik liep weer terug en vroeg haar wat er was. Ze zei dat ik vergeten was om te douchen die avond en ik antwoorde dat ik dat de volgende ochtend wel zou doen.

Ze zei dat ze dit vies vond en dat ik dezelfde avond nog maar even zou moeten douchen. Ik antwoorde hierop dat ik geen zin had om op haar te gaan wachten, omdat zij er altijd zo lang onder staat. Toen zei ze 'nou dan weet ik het goed gemaakt, dan kom je toch gewoon bij me staan?' Ik was stomverbaasd en zei dat ik niet wist of we zoiets wel moesten doen. Maar ze verzekerde me dat het niet raar is en ik kleedde me uit en ging bij haar staan. Omdat ik nogal snel een stijve krijg stond mijn pik al snel recht overeind en ging ik zoveel mogelijk met mijn rug naar mijn zus toe staan. Na een paar minuutjes onder de warme straal vroeg ze of ik haar rug wilde inzepen, want daar kon ze zelf niet bij. Ik wilde dit wel even doen en draaide me om. Zij stond toch met haar rug naar mij toe, dus mijn pik kon ze niet zien. Ik begon bij haar nek en haar schouders en werkte langzaam naar beneden tot ik haar middel had gedaan. Ze zei dat ik nog niet klaar was, dus ik vroeg wat ik dan nog moest doen. Ze zei 'wat denk je zelf?'. Zonder er bij na te denken pakte ik het zeepje en wreef mijn twee handen over haar heerlijke kontje. Ik hoorde haar zachtjes zuchten en ik was opgelucht dat zij het ook lekker vond. Vervolgens gooide ik het zeepje op de grond en pakte ik haar meisjes-tietjes vast en kneep ik er zacht in. Ik genoot er echt van, maar ik was wel bang dat er iemand binnen zou komen.

Ik vertelde dit aan mijn zus en ze zei met een geile stem dat ik dan de deur maar even op slot moest doen. Ik liet haar tietjes los en zonder na te denken stapte ik de douche uit en deed ik de deur op slot. Maar nu had mijn zus wel mijn stijve lul gezien! Ze leek er niet van te schrikken, want zodra ik de douche weer binnenstapte sloeg ze haar armen om mijn schouders en begon ze me te zoenen. Ik pakte haar bij haar middel en zoende terug. Innig tegen elkaar aangedrukt stonden we daar te zoenen en ik kwam erachter dat ik eigenlijk al een hele tijd verliefd op mijn zus was geweest. Doordat haar borstjes tegen mijn borst drukten werd ik steeds geiler en voorzichtig stopte ik met zoenen en vroeg ik of ze met me wilde vrijen. Ze keek me geil aan en had daarmee antwoord gegeven. Ik wist dat ze nog maagd was en dat dit dus een grote opoffering voor haar moest zijn. Ik vroeg of ze zichzelf weleens vingerde en ze zei dat ze dat een paar keer gedaan had, maar dat ze zich er een beetje voor geschaamd had. Ik vroeg of ze het lekker had gevonden om klaar te komen en ze zei van wel. Met een lief stemmetje vroeg ze hoe we in de kleine douche zouden kunnen neuken. Ik zei dat ik haar een stukje zou optillen en dat ik dan zachtjes mijn penis in haar vagina zou duwen. 'Doe je me echt geen pijn?' vroeg ze. 'Nee natuurlijk niet' antwoorde ik. Ik tilde haar dus een stukje op en ze spreidde haar benen een stukje, waardoor ik ertussen kon gaan staan. Ik keek haar nog één keer diep aan en stopte toen mijn harde lul in haar natte kutje. Ze kreunde zachtjes en heel langzaam schoof ik mijn pik in en uit haar kutje. Ze zij dat het een beetje pijn deed maar
dat ik wel door mocht gaan. Nog steeds voorzichtig stootte ik steeds een stukje harder mijn lul in mijn lieve zusje. Ik stopte toen ik hoorde dat ze steeds harder begon te kreunen. Ze vroeg waarom ik stopte, want ze wilde het liefst zo snel mogelijk klaarkomen en ik zei dat ik als ik nog een seconde langer door zou gaan zelf ook zou komen en dat wilde ik niet, omdat ik niet makkelijk meerdere keren achter elkaar kan klaarkomen. Ik haalde dus mijn lul uit haar zachte kutje en stopte er voorzichtig twee vingers in.

Op een gegeven moment bewoog ik mijn vingers zo snel dat er soppende geluidje uit mijn zus haar kutje kwamen. Ze hoorde dit zelf ook en werd hier zo geil van dat ze meteen klaarkwam. Door haar gehijg en gekreun werd ik zelf ook weer opgewonden en ik vroeg aan mijn zus of ze weleens een jongen gepijpt had. Ze zij dat ze dat nog nooit had gedaan en dat het haar ook niet echt lekker leek. Ik zei haar dat we al een hele tijd onder de douche stonden en mijn penis dus wel schoon zou zijn. Hier was ze het wel mee eens en ze zei dat ze het ook eigenlijk wel een spannend idee vond om haar eigen broer te pijpen. Ze ging tussen mijn benen zitten en gaf eerst heel lief een kusje op mijn eikel. Daar zat al wat voorvocht aan, wat nu in een sliertje aan mijn zus haar mond hing. Ze veegde het snel af met haar hand en zei dat ze dat nog een beetje een vies idee vond. Ik zei 'dat is heel normaal hoor' en ze ging er weer voor zitten. Ze was duidelijk nog wat onervaren, want ze nam in één keer mijn hele lul in haar mondje. Ze verslikte zich bijna, maar ging toch dapper door met zuigen. Om haar te helpen legde ik mijn handen op haar hoofd en bewoog haar hoofd steeds sneller en sneller over mijn pik, totdat ik voelde dat ik ging klaarkomen. Omdat ze had gezegd dat ze sperma in haar mond niet lekker vond, haalde duwde ik haar hoofd zachtjes weg en vroeg ik of ik in haar kutje mocht klaarkomen. Ze twijfelde even, maar zei dat het wel mocht, omdat ze toch aan de pil was. Het leek mij wel geil om haar al staand te neuken en dus pakte ik haar weer bij haar middel en sloeg zij haar armen om mijn schouders, net als we tijdens het tongzoenen hadden gedaan. Met één hand begeleidde ik mijn lul in mijn zus haar spleetje en zachtjes bewogen we samen op en neer.

Ondertussen waren we alweer verstrengeld in een heerlijke tongzoen. Na een tijdje zo geneukt te hebben begon mijn zus weer zachtjes te hijgen en voelde ik ook dat ik snel zou gaan komen. We gingen nog even door en vlak na mijn zusje kwam ik kreunend klaar en spoot ik haar kutje vol met mijn warme zaad. We zijn nog even zo blijven staan om na te genieten en toen heb ik mijn pik uit haar spleetje gehaald en zijn we de douche uitgestapt. Ik was eigenlijk van plan om meteen mijn nest in te duiken, maar mijn lieve zusje vroeg of ik niet bij haar wilde blijven slapen vannacht. Ik zei dat ik dat wel wilde en stiekem slopen we met zijn tweeën haar kamer in en kropen we in haar bed. Allebei waren we nog wat bezweet van de hete douche en onze lichamen plakten tegen elkaar. Zonder dat één van ons eigenlijk initiatief nam lagen we weer in elkaars armen te tongzoenen. Mijn zus sloeg haar benen om mijn middel en drukte haar kut zo tegen mijn onderbuik. Mijn lul ging hierdoor fier overeind staan en dat voelde ze meteen. Langzaam liet ze zich een stukje zakken totdat haar natte kutje over mijn stijve pik gleed. Onder de dekens en zo stil mogelijk neukten we daar voor de tweede keer die avond. Ik kon het dit keer niet lang uithouden en ik kwam zachtjes hijgend klaar. Door de sperma in haar kutje begon ook mijn zusje te hijgen, maar ze kwam nog niet klaar. Omdat ik haar dit wel gunde legde ik haar op haar rug en kroop ik een stukje naar achteren, waardoor ik met mijn hoofd tussen haar benen belandde. Ik likte zachtjes haar clitje en stak daarna mijn tong bij haar naar binnen. Er ging een golf van genot door haar lichaam en ik wist dat het niet lang meer kon duren voordat ze zou klaarkomen.

Toen ik zachtjes in haar schaamlipjes beet hoorde ik mijn lieve zusje kreunen en ik voelde de kutsappen mijn mond in lopen. Ik ging weer naast haar liggen en door middel van een natte tongzoen liet ik haar haar eigen sappen proeven. Ze vond het heerlijk en stak haar tong diep in mijn mond. Na deze heerlijke zoen namen wij elkaar weer in de armen en zo vielen we in slaap. Toen ik de volgende ochtend wakker werd zag ik dat mijn zus nog sliep. Ze lag nog steeds in mijn armen en nadat ik haar een laatste kusje op haar mond gegeven had liet ik haar los en ging ik naar mijn eigen kamer. Gelukkig hadden mijn ouders nog niet doorgehad dat ik niet in mijn eigen bed had geslapen die nacht. Om een uur of 11 besloot ik naar beneden te gaan om wat te eten en terwijl ik de trap afliep hoorde ik dat er iemand onder de douche stond. Toen ik de deur van mijn zus haar kamer open zag staan wist ik dat zij het moest zijn. Toen ik zachtjes de badkamer binnenliep zag ik dat mijn zus net bezig was zich weer aan te kleden. Ze had haar slipje al aangetrokken, maar stond daar dus nog met ontbloot bovenlijf. Omdat ze met haar rug naar mij toestond had ze mij niet gezien en ik besloot haar te laten schrikken. Ik liep op haar af en pakte haar zomaar bij tietjes. Geschrokken draaide ze zich om en zag ze dat ik het was. Ze pakte mijn schouders beet, sprong op en sloeg haar benen om mijn middel. Zachtjes fluisterde ze dat ze nog nooit zo'n leuke tijd beleeft had als de avond en nacht ervoor. Om te bedanken gaf ze me nog één lange tongzoen, die ik natuurlijk niet weigerde. Ze sprong weer van me af en kleedde zich verder aan. Ik ging naar beneden om te ontbijten. Mijn ouders zaten ook aan tafel en toen mijn zus aanschoof keken we elkaar geheimzinnig aan, maar ze hadden gelukkig niets door. Die middag hebben we weer gewoon samen huiswerk zitten maken zoals we eigenlijk altijd al gedaan hebben. Of ik ooit nog een keer zulke geile momenten met mijn lieve kleine zusje mee zal maken weet ik niet, maar ik hoop zeker van wel!Hardcore sex films downloaden?


Klik dan hier!7,1 (totaal 84 stemmen)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Title van dit sex verhaal is: Mijn nichtje en zus zijn geen maagd meer : Familiesex Sexverhalen


<<< Terug naar vorige pagina