Familie sex orgie : Familiesex sexverhalen

Het Familiesex sexverhaal : Familie sex orgie


Elk jaar is het de traditie dat we met onze familie de eindejaarsdagen doorbrengen in een grote chalet in de Ardennen. Met de familie mijn vriendin Kim (18), haar zus Elke (15), haar broer Stijn (16), haar beide ouders (40’ers) en mezelf natuurlijk (20). Maar dit jaar zou een heel aparte vakantie worden. Het was duidelijk een strenge winter, het was niet alleen koud, maar er dreigde ook nog eens een helse sneeuwbui de kop op te steken. Kim haar ouders namen dan ook maar het zekere voor het onzekere en gingen in het lokale dorp nog snel boodschappen doen, om met Kerstavond een heerlijk maal te bereiden. Ze waren al een hele tijd de deur uit, toen het plots enorm begon te waaien en te sneeuwen. , er was geen doorkomen meer aan. We kregen stilaan honger en hoopten dat Bea en Luc weer snel zouden arriveren. Ze kwamen na een tweetal uur aan. Ze zeiden dat we vanavond niet buiten zouden kunnen komen omdat we stilletjes aan werden ingesneeuwd.

Het zou dan maar een saaie avond worden… dachten we. We lieten het echter niet aan ons hart komen en genoten van een uitstekende maaltijd. Bea had haar uiterste best gedaan, en Luc had de wijn niet beter kunnen kiezen. Aangezien we toch geen vet buiten konden zetten, lieten we de drank rijkelijk vloeien en voor de eerste keer mochten de twee jongsten eens van de wijn proeven. Na het avondmaal werd er gevraagd wat we gingen doen. “Laten we naar een leuke film kijken. ”, opteerde Elke. Geen slecht voorstel en ik kreeg als eregast het recht om de film te kiezen. Ik opende de schuif en zag dat er enorm veel keuze was. Ik kon het echter niet laten om wat dieper te graven dan gewoonlijk en stootte op een paar erotische films, om ,iet te zeggen, pornografisch. Ik haalde er één uit en zei:”Deze zullen we maar niet nemen zeker?” Bea, die een beetje was aangeschoten vond het echter wel een goed idee.

We wachtten echter met de sappige film tot Stijn en Elke in bed lagen, dat leek ons het veiligste. Met z’n vieren keken we vol aandacht en met een zekere erotische geladenheid naar de film. Ik kon mijn handen niet van Kim houden, en ook Luc en Bea kregen het blijkbaar lastig. Plots stonden Stijn en Elke beneden, ze konden de slaap maar niet vatten. Elke wierp een blik op het tv scherm en vroeg zich af wat dit allemaal te betekenen had. We werden rood van schaamte. Ze vroeg of ze mocht meekijken en zonder aarzelen nam ze Stijn bij de arm en ging bij ons in de zetel zitten. “Kijken jullie altijd zo cool naar zulk een film?”, vroeg ze. Bea werd geprikkeld door deze opmerking en opende Luk zijn broek en haalde zijn penis te voorschijn. Elke schrok van de omvang, maar zij niet alleen. Ook Kim kon haar ogen er niet afhouden.

Bea gaf vervolgens een geweldige pijpdemonstratie. Kim waagde ook haar hand in mijn broek en ze was dolblij toen ze voelde dat hij stijf stond. Bea gebood haar zoon zijn broek uit te doen, en eerlijk gezegd, voor een jongen van 16 had hij een geweldige klet. Bea ging naar haar zoon en nam de eikel in haar mond. Stijn kreunde van genot. Voor we het goed beseften, waren we verstrikt in een helse orgie. “Ik wil mijn dochters even onder handen nemen. ”, zei Luk, en hij likte Kim, terwijl hij gepijpt werd door Elke. Terwijl mijn toekomstige schoonmoeder nog steeds haar zoon pijpte, penetreerde ik haar met mijn stijve lul. Na enige tijd neukte Luk met Elke terwijl ze mij pijpte, en Kim werd geneukt door Stijn. Mijn vriendin likte het kale kutje van haar moeder.

Iedereen kreunde en Elke riep:”Ik wil jullie zaad in mijn mond! ” We spoten over Elke haar lichaam en Stijn vulde zijn moeders mond met zijn zaad. Na de stevige orgie werden ook de kamers opnieuw ingedeeld. Ik deelde een kamer met Bea en Elke. Luk, die ook zelf al eens graag een lul pijpt, deelde de kamer met mijn vriendin en zijn zoon. Ingesneeuwd zijn, kan toch zijn voordelen hebben.5,1 (totaal 88 stemmen)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Title van dit sex verhaal is: Familie sex orgie : Familiesex Sexverhalen


<<< Terug naar vorige pagina