Een geil weekeindje weg met vrienden : Groepsex sexverhalen

Het Groepsex sexverhaal : Een geil weekeindje weg met vrienden


k heet Bianca ben 32 jaar en hou heel erg veel van sex en ben eigenlijk altijd lekker geil. Samen met mijn vriendin Karin en twee vrienden Ben en Pieter hadden we een paar weken geleden voor een lang weekeind een huisje gehuurd op een Hoogeboom vakantiepark in het friese plaatsje met de toepasselijke naam Nooitgedacht. Mijn vriendin en ik maken er geen geheim van dat we zo nu en dan eens lekker bij elkaar in bed kruipen terwijl we alle twee ook heerlijk kunnen genieten van geile mannen. Ben kende ik al langer en heb al meerdere malen met hem het bed gedeeld. Laats kwam ik Ben tegen toen ik samen met Karin in de stad op een teraasje zat te genieten van de eerste warme zonnestralen van dit jaar. Ben wist van onze vrijpostige relatie. We raakten aan de praat en al snel kwamen we op het idee om eens samen een lekker weekeindje met elkaar door te brengen. Ben moest redelijk snel weg, we spraken af dat we elkaar zouden mailen voor nadere afspraken.En zo kwam het dat ik samen met Karin op weg was naar nooitgedacht. Ben nam een vriend mee, zij zouden eveneens met de auto aankomen en we spraken af rond 16:00 in de auto. Met Karin had ik afgesproken dat het eenn goed idee zou zijn om te proberen rond 15:00 in het huisje te zijn zodat we nog de nodige voorbereidingen konden treffen. We hadden er ontzettend veel zin in. Als verassing bespraken we dat we schaars gekleed op de bank zouden zitten als de heren hun intrede zouden doen. Het zou voor Ben en Karel een ontzettend geil gezicht zijn als ze binnen zouden komen en daar ons gelijk met elkaar bezig zouden zien. Het ijs zou gelijk gebroken zijn. Toen rond 16:15 de bel ging lag ik inderdaad met mijn benen wijd en languit op de bank terwijl Karin me heerlijk aan het likken was. Ik riep kom maar binnen hoor ! Ben en Karel bleven eventjes stilstaan en een glimlach verscheen op hun gezicht. Ik hoor Ben zeggen: " Nou Karel de meiden hebben er zin in. Laten we ons uitkleden en Karin helpen. Nog geen 5 minuten ndat ze binnen waren had ik de zwellende pik van Ben in mijn hand en waren Karel en Karin beurtelings bezig mijn natter wordende kutje te likken en te vingeren.Ben zakte door zijn knieen en boog zich voorover zodat ik zijn stijve pik in mijn mond kon nemen, Harin ging met haar knieen op de grond om mijn kutje verder te likken. Karel kroop achter haar en liet zijn pik door de bilnaad van Karin heeb glijden en penetreerde zijn pik achterlangs in het natte geile kutje van Karin. Jammer dat ik je de geluiden die we toen met elkaar maakten niet kan laten horen. Ben en Karel kwamen min of meer teglijk klaar. Ben zijn zaad liep over mijn gezicht en hals terwijl het vocht uit Karin's kutje liep. Karel smeerde zijn eigen vocht uit over het kontje van Karin. Al met al een heerlijke binnenkomer.
Nadat we weer een beetje op adem waren gekomen namen we nog even een aantal punten door die we ook al via de e-mail wisseling met elkaar hadden bepsorken. Alles mag niets moet. Als iemand aangeeft iets niet te willen doen of willen mag dat en wordt er naar geluisterd. S'avond, s'nachts en in de ochtend zouden we vooral bestden aan sex en vele geile spelletjes. We spraken af om vanaf 15:00 in de middag tot 20:00 in de avond drooog te staan om weer wat energie op te doen en ook nog wat andere bezigheden konden ontplooien.
Het is een heerlijk weekeindje geworden waarin ik vele malen genomen ben zowel in mijn kutje als in mijn kontje. Ik denk met genoegen terug aan het moment dat Ben mij heerlijk in mijn kontje neukte terwijl ik boven op Karel lag en zijn pik diep tot zijn ballen aan toe in mijn kutje voelde. Ik zie het beeld nog haar scherp voor met dat Karel en Ben tegelijk hun pikken in Karin's kutje lieten verdwijnen. Ik proef nu ik er aan terug denk nog steeds die heerlijke zilte smaak van het kutvocht van Karin vermengt met het zaad van Ben en Karel.Een heerlijk gevoel was het toen ik net even aan het komen was Ben achter me kwam staan mijn slipje tot onder mijn knieen uittrol en zijn pik tussen mijn billen liet glijden om vervolgens mijn slipje weer omhoog te trekken en zijn broek zelf weer dicht te knopen. Het was immers nog geen 20:000 maar het beloofde wel wat.Ik ben nu inmiddels weer zo geil geworden dat mijn kutje al weer nat is. Ik ga nu lekker op bed met mijn dildo spelen en wellicht vertel ik binnen kort nog meer wat zich tijdens dit weekeind heeft afgespleed in nooitgedacht5,4 (totaal 88 stemmen)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Title van dit sex verhaal is: Een geil weekeindje weg met vrienden : Groepsex Sexverhalen


<<< Terug naar vorige pagina