Met de zus van mijn vriendin. : Familiesex sexverhalen

Het Familiesex sexverhaal : Met de zus van mijn vriendin.


Ik ben een jongen van 36 jaar oud bruine haar blauwe ogen en stevig gebouwd en een groote lul al zeg ik het zelf. Maar even terug naar het verhaal ,dit is tevens echt gebeurt. Ik zat alleen in de badkamer toen opeens mijn schoon zus binnenkwam ,ze vroeg of ze bij mij in bad moch. Ik zei tuurlijk hoe meer vrouwen hoe warmer het is met een lach. Ze kleede zich uit en kwam in bad zitten neem ze maar is lekker in je mond schatje wand ik had altijd jou al eens uit willen proberen je moet ook weten dat je vrouwtje en ik altijd over je hebben. Ik nam die die groote tepels in mijn mond en begon er heerlijk aan te zuigen en te trekken ze werd er zo geil van dat haar handen een weg in het bad naar mijn lul aan het zoeken waren ze begon me te trekken en te masseren om en opver mijn lul dat ze in eens zei ga eens voor me staan zo dat ik je eens lekker kan verwennen. Ze nam mijn groote eikel in haar mond en begon heerlijk aan me dikke pik te zuigen maar door de spanning en opwinding kwam ik al eerder klaar in haar mooie mondje...
Geef hele maal niks riep ze en nam hem weer in haar mond en begon al het sperma af te likken en te zuigen zo,nu is hij weer heerlijk schoon nu ben jij aan de beurt ze gaf een heftige tongzoen en ging op de grond liggen van de badkamer met haar benen al uit elkaar. Toen ik haar kutje begon te beffen kwam mijn vriendin naar boven, ze zach ons al bezig ..
Toen voelde ik in eens haar hand tussen mijn benen en ze begon me te trekken al bezig riept ze tegen haar zus. ja riep ze terug we waren maar alvast begonnen .
toen gingen we samen naar ons slaapkamer toe en begonnen aan ons eerste neuk partij maar dat is weer een ander verhaal

In het vervolg van Met de zus van mijn vriendin deel 2..
Veel geil genot nog verders''4,4 (totaal 102 stemmen)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Title van dit sex verhaal is: Met de zus van mijn vriendin. : Familiesex Sexverhalen


<<< Terug naar vorige pagina